Barbie møbler diy

Tilbehør til Barbie behøver ikke være lyserød plastik. Efter min meninger er legeværdien større, når møbler og interiør ser mere realistisk ud og er lavet af ordentlige materialer. Selvfølgelig kan man godt slå sig løs med pink og bling bling, hvis det er det tøsebarnet bedst kan lide. Faktisk er det en god idé at spørge barnet om ønsker til farver og stil inden man slår sig løs. Det er et stort arbejde og rigtig øv, hvis det ender med at stå og samle støv, fordi barnet ikke var lige så begejstret for retro som moderen.

Dette sæt lavede jeg til min niece i julegave. Som så mange gange før, lod jeg mig inspirerer af alle de fantastiske ideer der findes på Pinterest.

DSC_0025DSC_0024

Sofaerne er lavet er lavet af en trækasse og låget blev til sengegavl. bordet er lavet af et smørrebrædt og reolen er en mini sættekasse. Det hele er bejdset med bejdsepulver der røres ud i varmt vand. Det er langt det billigste, når det kun er til småting. Bagefter skal det lakeres.

DSC_8595DSC_8596DSC_8597DSC_8594

Bogmærk Permalink.

2 svar til Barbie møbler diy

 1. Heidi siger:

  Hej.
  Det ser mega fedt ud ? Hvor stor lavede du sofa bordet?
  Mvh Heidi

  • Ailas siger:

   Hej Heidi. Det kan jeg faktisk ikke huske. De smørrebrædder jeg har nu er 13 x 18, men så stort synes jeg ikke det ser ud. Som regel kan det bedst betale sig at gå i genbrugsbutikken og se hvad de har. Det er ikke så vigtigt om de er et par cm. større eller mindre. På en god dag kan man finde en perfekt bordplade til et par kroner og slippe helt for at save;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *